Persoonlijke aanpak en heldere taal

 

Nijmegen

Een grote groep mensen ervaart het bezoek aan de tandarts als spannend. Wij proberen dit op te vangen door u, in een prettige sfeer, persoonlijk te benaderen. Zodat u zich zoveel mogelijk kunt ontspannen bij ons in de stoel.

In principe wordt u altijd door dezelfde tandarts behandeld. Wij werken altijd in één kamer met één assistente. We kunnen ons dus volledig op u en uw tanden richten en hoeven niet tussendoor allerlei behandelingen bij andere mensen in andere kamers te doen (is erg modern tegenwoordig). Wij zijn van mening dat onze aanpak leidt tot een persoonlijke en rustigere behandeling.

Indien u hierdoor rustiger in onze stoel ligt, bestaat verdoven bijna altijd (afhankelijk van gezondheid en medicijngebruik) tot de mogelijkheden. Wij kunnen het prikje zelfs verlichten door eerst een verdovende zalf in te laten werken.

U mag bij ons ook altijd uw eigen muziek (cd's en alles waar een koptelefoonstekker inpast) meenemen, zodat we deze tijdens een behandeling kunnen laten horen.

We vertellen zoveel mogelijk in heldere taal wat we doen. Ook wanneer wij u adviseren zullen wij dit in gewoon Nederlands doen. U krijgt, daar waar mogelijk, meerdere behandelopties, die wij graag aan u uitleggen. Hierdoor kunt u zelf een weloverwogen keuze maken, wat het best bij u past. Wij proberen hierbij uw wensen zoveel mogelijk te verwezenlijken.

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom vinden wij het erg belangrijk om u zoveel mogelijk te vertellen wat de oorzaken van problemen zijn en hoe u deze problemen (zoveel mogelijk) kunt voorkomen.

Doordat de röntgenfoto's tegenwoordig beeldschermgroot getoond worden, kunnen wij u veel duidelijker laten zien waar de problemen zitten.

U kunt ervan op aan dat wij door middel van nascholing, studiegroep en het bijhouden van de vakbladen op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de tandheelkunde.